Ragmi Mustafa zgjidhet kryetar i Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Luginë të Preshevës

Ragmi Mustafa është zgjedhur kryetar i Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

Kandidati i Partisë për Veprim Demokratik për kryetar të Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Serbi, Ragmi Mustafa, ka mposhtur të gjithë kandidatët tjerë shqiptarë në zgjedhjet e sotme.

Sipas rezultateve preliminare, të cilat ka arritur t’i siguroj portali Zeri.info, Mustafa ka fituar 4 mijë e 719 vota, i dyti është kandidati i Alternativës për Ndryshim, Arbër Pajaziti, me 3 mijë e 741 vota, Sali Salihu i Partisë Demokratike ka marrë 2 mijë e 323 vota, Partia Demokratike Shqiptare është radhitur e katërta në zgjedhje me 1 mijë e 700 vota të fituara, LRPDSH 1 mijë e 200 vota, etj.