Rifat Jashari me fjalë emocionuese pas zbulimit të shtatores së vëllait në Lipjan

Pikërisht sot më 28 nëntor, më shënjimin e pavarësisë së Shqipërisë, ditëlindjen e komandantit legjendar Adem Jashari si dhe daljen e parë publike të UÇK-së, në Lipjan është bërë edhe zbulimi i shtatores së Adem Jasharit.

Me këtë rast përfaqësuesi i familjes, Jashari, Rifat Jashari ka thënë se sot Adem Jashari i bëri të gjithë bashkë në sheshin e Lipjanit.

“Ishalla gjithmonë jemi bashkë e gjaku që ka ra për këtë tokë nuk shkelë në të sepse na mallkon Zoti por duhet të punojmë të qojmë Kosovën përpara ku ata dëshiruan. Sot Adem Jashari na bëri bashkë në sheshin e Lipjanit. Zoti ua rrit nderin”, ka thënë Jashari.

Image