Rivendoset flamuri kuqezi te rrethi në Prishtinë (Foto)

Flamuri kombëtar, me shqiponjën dykrenare është vendosur tek “Rrethi i flamurit”, në kryeqytet.

Qeveria ka dhënë vendim që të hiqet ai shtetëror dhe të vendoset ai kombëtar.

E tërë ngjarja u zhvillua nën monitorimin e njësive policore.