SHBA, jep dorëheqje Zv/Shefja e Stafit të Shtëpisë Bardhë

WASHINGTON (AA) – Bëhet e ditur se Zv/Shefja e Stafit të Shtëpisë së Bardhë Katie Walsh është larguar nga detyra pas tërheqjes së projektligjit për sigurimin shëndetësor për t’iu bashkangjitur një organizate që mbështet nga jashtë presidentin amerikan Donald Trump në lidhje me këtë çështje, transmeton Anadolu Agency (AA).

Sipas mediave amerikane, thuhet se Walsh, e cila u largua nga Shtëpia e Bardhë, i është bashkangjtitur organizatës “Në radhë të parë Amerika”, e cila është një mbështetëse e politikave të Trump.

Thuhet se Walsh ishte e detyruar të tërhiqej për shkak të mungesës së mbështetjes nga Dhoma e Përfaqësuesve dhe për të siguruar mbështetje më të madhe nga jashtë për projektligjin mbi sigurimin shëndetësor.