Shembet hotel “Adriatiku” në Mitrovicë, dyshohet për persona të lënduar

Një incident ka ndodhur pasditen e sotme në qytetin e Mitrovicës.

Sipas qytetarëve të kësaj komune një pjesë e ish-hotel ‘Adriatikut’ është shembur dhe disa persona janë lënduar.

Policia dhe ekipet tjera emergjente janë në vendin e ngjarjes.