Shfaqet Asadi: Sulmi amerikan i pa matur dhe i papërgjegjshëm

Zyra e presidentit sirian e ka quajtur sulmin e SHBA kundër bazës së saj ajrore në Homs, të “të pa matur” dhe “të papërgjegjshme”, raporton AP.

Deklarata ka thënë se sulmet pasqyrojnë vazhdimësinë e politikës, pavarësisht nga cila administratë që bazohet në shënjestër për t’i “nënshtruar njerëzit”.

Më pas thuhet se sulmi nuk ishte bazuar në fakte të vërteta.