Shpend Ahmeti për rezultatin: Tani asnjë vendim pa Lëvizjen

Kryetari i Prishtines Shpend Ahmeti, njekohesisht pjese e rendesishme e LVV, eshte ndare i kenaqur me rezultatet e Exit Pollit, dhe ka ka theksuar se asnje ndryshim ne vend nuk do te behet pa miratimin e Levizjes.

Ahmeti tha se kjo perqindje (30%) e votes per Levizjen tregon per sukseset e kesaj partie.

Koalicioni PAN, me se bashku 3 parti dhe dy lidere me pervoje ne qeverisje, kane arritur 40 % te votave, ndersa LVV e vetme ka marrur mbeshtetjen e 30% te tyre. /MESAZHI/