Shqetësuese, nxënësit nga shkolla drejt në Kazino

Lojërat e fatit, bastoret dhe kazinot vazhdojnë të frekuentohen nga të rinjtë.

Kjo dukuri kohët e fundit është bërë shqetësuese.

Mesazhi.com ka siguruar disa fotografi ku shihen fëmijët dhe nxënës shkolle në Kazino.

Personi që i ka dërguar thotë që këto Kazino gjenden në Tetovë! ftojmë institucionen shtetërore të hetojnë rastin.