Si të largoni dhimbjen e veshit?

Qepa është e njohur për vetitë e saj shëruese.

Si burim kundër bakterieve dhe anti-inflamator, qëpa ndihmon shumë në ndalimin e dhimbjes së veshit.

Mënyra e përgatitjes është e lehtë. Mjafton të pastroni dhe grini një qepë dhe më pas t’i merrni lëngun.

Hidhni 2 deri në 3 pika të lëngut të qepës në vesh. Këtë trajtim duhet ta përsërisni 2-3 herë në ditë.

Një mënyrë tjetër është që qepën mund ta preni dhe shtrydhni në një leckë të pastër. Leckën e mbani në vesh për 5 deri në 10 min. përsëritni këtë trajtim disa herë në ditë./Mesazhi/