Stuhia e fortë shkund pemët, fushat mbulohen nga mollët (Foto)

Një stuhi e fortë ka përfshirë rajonin Clonmel, në Irlandë. Por, efektin më të madh e kanë pësuar mollët, pasi ky rajon njihet si prodhues i tyre.

Tonelata të tëra mollësh kanë mbuluar fermat dhe fushta pranë tyre. Pavarësisht dëmit të madh që është shkaktuar, pamje të tilla janë vërtet mahnitëse, që rrallë se të jepet mundësia t’i shohësh në jetë.

Fillimisht u mendua se stuhia do të shkaktojë dëmtim të trupave, por në fakt ajo që ndodhi ishte se u shkundën pemët dhe u reduktua puna disa javore e mbledhësve të mollave.