“Syri i popullit”: Kemi mobilizuar celulat guerile, Mustafa e Veseli të mos i falin trojet shqiptare

Organizata ‘Syri i popullit’ që muaj më parë kishte marrë përgjegjësinë për plagosjen e avokatit e Azem Vllasit përmes një komunikate për media kanë thënë se sërish kanë mobilizuar celulat guerile në trojet shqiptare.

Kjo organizatë në një komunikatë adresuar medieve u ka bërë thirrje Isa Mustafës dhe Kadri Veselit që të mos marrin vendime për faljen e tokave shqiptare.

Lexoni të plotë njoftimin e kësaj organizate:

“Shtabi Operativ i Organizatës “Syri i Popullit” për mjetet e informimit, bën të ditur se ka mobilizuar celulat guerile në trojet shqiptare.

Njëitë tona, jane të gatshme dhe janë në çdo vend të tokës shqiptare. Konform situatës në Kosovë i bëjmë thirrje pushtetit kuisling, të kryekuislingut, Isa Mustafa dhe spiunit të rekrutuar franqez, Kadri Veselit, që mos të merrë vendime që falin toke shqiptare fqinjeve grabitqar.

Urdhërohen ‘Flamuri’ dhe ‘Shqiponja’ që të marrin të gjitha masat e duhura. Poashtu, urdhërohen edhe ‘Gjergji’ e ‘Bardhi’, që më përkushtim në bazë të statutit të Organizatës “Syri i Popullit”, të jenë në nivel të detyrave që i presin!

Urdhërohen poashtu, përjegjësi i operativës për Maqedoni, ‘Arifi’ dhe Zëvëndesi ‘Kushtrimi’ që të hakmirren për trimat që ranë si heronjë të vërtetë në Betejën e Kumanovës, sot dy vite më parë.

SHTABI OPERATIV I ORGANIZATËS “SYRI I POPULLIT”.