Tesla më në fund po pranon porosi për një kamion elektrik

Për të rezervuar një kamion, duhet të paguani 5000 dollarë paraprakisht dhe më pas 15000 dollarë shtesë për të konfirmuar rezervimin.

Pagesa e parë mund të rimbursohet, por kur paguhet shuma e dytë, paratë nuk do të kthehen në rast anulimi të porosisë.

Nuk ka ende një datë zyrtare të dorëzimit për kamionin, por pritet në vitin 2023.

Themeluesi dhe CEO i Tesla, Elon Musk tha në prill se viti 2023 do të ishte një “vit i madh për kompaninë” pasi ai dëshiron të fillojë prodhimin e kamionëve Semi, kamionëve Cybertruck dhe Roadsters.