Ushtari britanik ia ktheu vetes armën për të mos u zënë rob nga ISIS

Një ushtarë i ri  i cili luftonte përkrahë me forcat kurde në Siri vrau veten për të shmangur rënien në dorë të militantëve të ISIS-it, bën të ditur BBC.

Ryan Lock, 20 vjeç, nga qyteti britanik Chichester, ishte vetvrarë në muaj më parë në qytetin Raqqa, por u zbuluar vetëm tash.

Kur Lock u plagos dhe u rrethua nga luftëtarët e ISIS, ai e ktheu armën e tij drejt vetes për të shmangur kapjen nga militantët. Ai i kishte thënë familjes se po shkonte në pushime, por vdekja e gjeti duke luftuar në Siri. /MESAZHI/