​Ushtria e Kosovës dhe Shqipërisë në stërvitjen e përbashkët

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka thënë se po vazhdojnë me ngritjen e aftësive dhe kapaciteteve për operacione luftarake.

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka thënë se po vazhdojnë me ngritjen e aftësive dhe kapaciteteve për operacione luftarake.

“Përgëzime për suksesin në stërvitjen e përbashkët të efektivëve tanë me efektivët e Forcave Tokësore të Shqipërisë. Së bashku gjithmonë më të fortë”, ka shkruar ai në Facebook.