Vënësi i bombave në Austin nuk është vrarë nga policia por…

Vënësi i bombave në Austin të SHBA-ve nuk është vrarë nga policia por…

Detaje të reja kanë dalë në lidhje me vrasjen e një bombarduesi seria në Austin të SHBA-ve.

Mediat amerikane raportuar se ai ishte vrarë nga policia, por detaje të reja kanë hedhur dritë mbi ngjarje ku sipas RT, ai ka hedhur veten në erë.

Nga sulmet e tij të njëpasnjëshme kanë humbur veten 2 persona dhe disa janë plagosur.