Veseli: Sulmi ndaj Konsullatës turke s’i kontribuon bashkëjetesës në Prizren

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka dënuar ashpër sulmin ndaj Konsullatës së Republikës së Turqisë në Prizren.

Veseli, siç thuhet në një komunikatë për media, konsideron se “akte të tilla të shëmtuara nuk i kontribuojnë bashkëjetesës së shkëlqyer midis komunitetit shqiptar dhe atij turk në këtë qytet”.