Vetëm Turqia dhe Emiratet Arabe nderuan flamurin shqiptar

Me rastin e Festës së Pavarësisë së Republikës së Shqipërisë, simboli i kryeqytetit të Ankarasë, Atakule, u ndriçua sot me ngjyrat e flamurit shqiptar.

Me ngjyra u ndriçua edhe ura e Bosforit në Stamboll.

E përveç Turqisë me ngjyrat e flamurit shqiptar u ndriçua edhe ndërtesa më e lartë në Dubai të Emirateve të Bashkuara.

Kështu që me shtetin shqiptar dhe shqiptarët u solisarizuan vetëm këto dy shtete./Mesazhi.com/