VIDEO – Vogelushja ua tregon shoqeve këmbën e re, reagimi ishte i mrekullueshëm

Një vajzë 7 vjecare ja befasuar shoqet e saj të shkollës kur u paraqit me këmbën e saj prostetike.

Vogëlushja e quajtur Anu, e cila është nga Birmingham, na ka dëshmuar se fëmijët lindin pa paragjykime, dhe i gëzohen shoqërisë pa kurrfarë kushtesh.

Videoja është thjeshtë “shkrirëse e zemrave”. Shikojeni dhe shpërndajeni /MESAZHI/