VV: Mposhtëm koalicionet me dhjetëra parti, rezultati është reflektim i popullit

Gjate nje konference per media te mbajtur menjehere pas Exit-Pollit, kryesuesit e Levizjes Vetevendosje tha se partia e tyre del e para perballe Koalicionit qe pati 17 parti, dhe 5 a 6 parti te tjera.

Dardan Sejdiu, i cili eshte nenkryetar i partise, tha se VV del e para si parti me 33-34% te votava, pasi qytetaret e Kosoves kane vendosur per ndryshime.

Ndersa Albulena Haxhiu, tha se duke e pare panikun e koalicionit te nates, partia e saj eshte e mobilizuar per te mbrojtur vullnetin e qytetarve. /MESAZHI/