Zemaj: Vaksinat antiCovid-19 vijnë në shkurt

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj në emisionin “Debat” të RTK-së, ka thënë se kosovarët duhet të kenë durim, besim dhe angazhim përmanent në frontin e përbashkët kundër pandemisë COVID-19.

Ai në këtë emision e ka dhënë lajmin e fundit dhe ekskluziv se kontigjenti i parë i vaksinave antiCovid në Kosovë do të vijnë në muajin shkurt.

“Sapo me erdhi emaili zyrtar se kontigjenti i parë i vaksinave do të vijnë në muajin shkurt. Ky është lajm i jashtëzakonshëm për qytetarët e Kosovës”, ka thënë Zemaj.