Zëvendëskryeministrja e Belgjikës bën thirrje për sanksione ndaj Izraelit

Petra De Sutter

Në një postim në X, Petra De Sutter thotë se “koha për sanksione është tani”.

Postimi i saj citonte një njoftim për një takim të ardhshëm të zyrtarëve të BE-së dhe Izraelit për të diskutuar nëse Izraeli po përmbush apo jo detyrimet e tij për respektimin e të drejtave të njeriut, siç janë renditur në një marrëveshje mbi tregtinë midis dy palëve.