Zoran Zaev jep dorëheqje nga pozita e kryeministrit dhe kryetarit të LSDM-së

Kryetari i LSDM-së dhe kryeministri i vendit, Zoran Zaev në konferencë për shtyp uroi kundërshtarët politik në këto zgjedhje.

“Jap dorëheqje nga pozita e kryeministrit dhe nga pozita e kryetarit të LSDM-së”, tha Zaev duke shtuar se ai personalisht merr përgjegjësi për humbjen në zgjedhje.

Ai falënderoi të gjithë qytetarët për pjesëmarrjen në zgjedhje.

Sipas tij, në qeverisjen e tyre kanë anëtarësuar Maqedoninë e Veriut dhe kanë përbashkuar popullin në vend, ndërsa fitues në disa komuna janë njerëz që kanë marrë pjesë në ngjarjet e 27 prillit