1 milion vaksina kundër COVID-19 të administruara në Kosovë

Ministra e Shëndetësisë njofton se deri më ta i në Kosovë janë administruar 1 milion vaksina.
Mbi 338 mijë qytetarë tashmë kanë marrë edhe dozën e dytë.

ky është njoftimi i MSH-së:

1 MILION vaksina te administruara

Mirënjohje ekipeve të vaksinimit për punën e çmuar dhe besimin e patundur për të arritur këtë nivel të trendit të vaksinimit në një kohë të pazakontë.

Le të i bashkojmë thirrjet tona për të afërmit e më të dashurit tonë, që të rezervojnë një termin për vaksinim sa më herët që është e mundur. Tash kur e kemi të njohur se vaksina zvogëlon dukshëm simptomat e rënda të sëmundjes dhe vdekjen, dhe kështu probabilitetin e infektimit indirekt të njerëzve të tjerë, pa e ditur, akti më moral dhe më i përgjegjshëm është i qartë: VAKSINIMI.

Është shumë e rëndësishme që të mbajmë ritmin pozitiv të vaksinimit, sepse vetëm në këtë mënyrë do të arrijmë ta mposhtim virusin.
Sepse vetëm #Bashkëiadalim