16 mijë qytetarë u vaksinuan sot

Mbi 16. 000 doza të administruara të vaksinës kundër COVID-19 sot në Kosovë.

Vaksinimi i shpejtë i popullatës nuk ka alternativë, aq më tepër që varianti Delta (SARS-COV 2) po përhapet shpejt tek të gjitha grupet dhe në veçanti te grupmoshat e reja.

VAKSINIMI nuk është vetëm masë mbrojtëse nga virusi, por edhe masë kundër MBYLLJES!

Komplimente për Ekipin menaxhues dhe ekipet e vaksinimit në të gjitha komunat e Kosovës!

(26/7/2021-Qendra e vaksinimit “1 Tetori” në Prishtinë)

#VAKSINOHU
#Bashkëiadalim