215 pacientë me Covid19 të shtrirë në spitale, 141 në oksigjeno-terapi

Nga raportimet e klinikave Covid-19 dhe spitaleve të përgjithshme të datës 1 shkurt 2022 rezulton se të shtrirë nga Covid-19 janë 216 pacientë.

215 pacientë janë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 1 pacient i negativizuar. 141pacientë janë me oksigjeno-terapi, në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë 5 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 88 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 5 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 8 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 13 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 2 pacientë

Spitali i Prizrenit, 17 pacientë

Spitali i Pejës, 21 pacientë

Spitali i Gjakovës, 19 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 19 pacientë

Spitali i Ferizajt, 6 pacientë

Spitali i Gjilanit, 16 pacientë