911-shi gjigant i Porsche ishte ylli i vërtetë në Munich Motor Show

Munich Motor Show kishte plot debutime, por një nga veturat më të mrekullueshme nuk mund të vozitej. Në fakt ajo ka një gjatësi prej afro 2 kateve dhe madje nuk ka fare rrota.

Bëhet fjalë për një Porsche 911 me një super-madhësi, e cila ndodhet në Wittelsbacherplatz, dhe është bërë favorite për shumë fanatikë, njëjtë sikurse rosaku gjigant i cili ishte vendosur në Detroit Auto Show vitin e kaluar.

Porshce nuk dha shumë informata në lidhje me modelin “XXL”, por ajo përmban një strukturë të jashtme me ngjyrë të kuqe dhe të zezë e ndërtuar në formën e veturës sportive ikonike, raporton Car Scoops.

Tutje, çatia, kofano dhe xhami i përparmë janë të mbuluara për ta mbrojtur interierin e hapur nga elementë të ndryshëm.

Ragnar Schulte, kreu i Porsche për Marketing Eksprimental tha: “911-shi është i famshëm në të gjithë botën për siluetën e saj unike”.

“Kjo skulpturë është para së gjithash një simbol që përfaqëson historitë dhe përvojat e shumta të entuziastëve, fansave dhe klientëve që kanë formuar imazhin ikonik të 911 në mbarë botën”, shtoi tutje ai.

Modelit gjigant i janë bashkëngjitur edhe një model klasik i 911, një Taycan si dhe Cayenne Turbo E-Hybrid i ri.

 Porsche’s Giant 911 Was The Real Star Of The Munich Motor Show

 Porsche’s Giant 911 Was The Real Star Of The Munich Motor Show

 Porsche’s Giant 911 Was The Real Star Of The Munich Motor Show

 Porsche’s Giant 911 Was The Real Star Of The Munich Motor Show

 Porsche’s Giant 911 Was The Real Star Of The Munich Motor Show

 Porsche’s Giant 911 Was The Real Star Of The Munich Motor Show

 Porsche’s Giant 911 Was The Real Star Of The Munich Motor Show

 Porsche’s Giant 911 Was The Real Star Of The Munich Motor Show

 Porsche’s Giant 911 Was The Real Star Of The Munich Motor Show

 Porsche’s Giant 911 Was The Real Star Of The Munich Motor Show