AAK dhe Nisma: Nuk shkojmë te Ramiz Kelmendi nëse vjen edhe presidenti Thaçi

AAK dhe Nisma përmes një kumtesë të përbashkët për media kanë bërë të ditur se nuk do të marrin pjesë në takimin e thirrur nesër nga deputeti Ramiz Kelmendi, nëse aty merr pjesë edhe presidenti i vendit, Hashim Thaçi.

Njoftimi i plotë:

Sipas njoftimeve të mediave, në takimin e nesërm, që do të mbahej me iniciativë të deputetit Ramiz Kelmendi, do të marrë pjesë edhe Presidenti Hashim Thaçi

Në fakt ky takim është menduar të jetë një takim i kryetarëve të partive politike parlamentare, e jo i përfaqësuesëve institucional.

Për më tepër Hashim Thaçi, ka dhënë dorëheqje nga kreu i PDK-së, dhe pjesëmarrja e tij në një takim të tillë, do të ishte krejt e panevojshme dhe jofunksionale.

Sidoqoftë, në rast se nikoqiri i këtij takimi zoti Kelmendi, ka menduar që ky takim të ketë një format tjetër, në një rast të tillë, pjesë e këtij takimi nuk do të jenë as Ramush Haradinaj e as Fatmir Limaj.