“Apple” zbulon 20 aplikacionet më të shkarkuara për 2017-n

Ndërkohë që përgatitemi t’i japim lamtumirën 2017-s, “Apple” ka publikuar listën e aplikacioneve më të shkarkuara nga “App store”.

Snapchat edhe pse ka përjetuar rënie të hyrjeve dhe përdoruesve, në “Apple” mbetet aplikacioni i dytë më së shumti i shkarkuar.

Në deklaratën e “Apple” thuhet se 2017-a ka qenë një vit i madh për aplikacionet dhe risitë e fundit të kulturës app.

I pari në listën e aplikacioneve kryeson “Bitmoji”, çka nuk konsiderohet befasi për shkak të rritjes së madhe në vitet e fundit.

Ndërkaq nuk mbeten pas edhe rrjetet sociale më popullore si “Facebook”-u, “Instagrami”, “Youtube” dhe “Messenger”.

20 aplikacionet më të shkarkuara, sipas Apple:

 1. Bitmoji
 2. Snapchat
 3. YouTube
 4. Messenger
 5. Instagram
 6. Facebook
 7. Google Maps
 8. Netflix
 9. Spotify
 10. Uber
 11. Gmail
 12. Pandora Music
 13. Amazon
 14. WhatsApp
 15. Wish
 16. Twitter
 17. SoundCloud
 18. Google Chrome
 19. Waze
 20. Lyft