Arabia Saudite shpreh mbështetjen për vendimin e GJND-së

Ministria e Jashtme saudite thotë se mirëpret vendimin e GJND-së që urdhëron Izraelin të ndalojë ofensivën e tij ushtarake në Rafah.

Gjykata e lartë e OKB-së urdhëroi Izraelin të ndalojë ofensivën e tij në qytetin jugor të Gazës dhe të tërhiqet nga enklava, duke përmendur “rrezikun e madh” për popullatën palestineze. /mesazhi