Arrestohet Driton Çaushi

Policia e Kosovës sapo arrestoi deputetin e lëvizjes Vetëvendosje, Driton Çaushi.

Ai tha se derisa Qeveria e Kosovës është nuk respekton vullnetin e qytetarëve dhe falet toka e Kosovës, lëvizja Vetëvendosje nuk do të ndalet.

Ndryshe, Driton Çaushi nga Lëvizja Vetëvendosje ka hedhur gazin lotsjellës në Komisionin për punë të Jashtme.

Në mbledhjen e Komisionit për Punë të Jashtme po bëhej shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi.

Pas debateve të ashpra, ka eskaluar situata dhe nënkryetari i Vetëvendosjes ka hedhur gaz lotsjellës.