Balotazhi për Drenasin mbahet më 18 dhjetor

Komisioni Qendror Zgjedhor ka vendosur që zgjedhjet e jashtëzakonshme në Drenas të mbahen më 18 dhjetor.

Balotazhi në Drenas do të zhvillohet në mes kandidatit të PDK-së, Ramiz Lladrovci, dhe atij të NISMA-s, Isa Xhemajlaj.