Bastiset sërish argjendaria në Prishtinë që lidhet me grabitjen në Suharekë

Pjesëtarët e Njësisë Speciale Intervenuese, janë duke kryer përsëri bastije në argjendarinë në Prishtinë, pronari i së cilës u arrestuar ditë më parë në lidhje me grabitjen në Suharekë.

Bastisjen e ka konfirmuar për teve1.info, prokurorja e rastit Ervehe Gashi.

Dy ditë më parë ishte kryer bastisjes në këtë argjendari e cila ndodhet në rrugën “UÇK” në Prishtinë.

Nga ngjarja e grabitjeve në Suharekë, një person është vrarë, dy policë janë plagosur një është lënduar dhe shtatë të dyshuar janë arrestuar.

Më 23 nëntor persona të maskuar dhe të armatosur kishin kryer grabitje në një argjendari në Suharekë