BIK: Namazi i Natës vetëm në një xhami dhe sipas medhhebit hanefi

Bashkësia Islame e Kosovës, përmes një shkrese të nënshkruar nga myftiu Naim Tërnava, ka bërë të ditur se namazi i natës në 10 ditshin e fundit të muajt Ramazan do të falet vetëm në xhaminë qendrore në secilin qytet.

Po ashtu në këtë njoftim të BIK-ut thuhet se gjatë namazit duhet të ndiqen procedurat e medhhebit hanefi, në të kundërtën paralajmëron masa disiplinore për imamët.
Ky është njoftimi i plotë i BIK-ut që e ka siguruar Mesazhi.com.