BISEDË ME STUDIUES – Abdi Baleta – Gjendja e Shqiptarëve sot, tre udhëkryqet e mëdha shqiptare dhe Identitetet

Diplomati i shquar Abdi Baleta jo rrall herë ka hedhur dritë mbi teori të ndryshme që kanë preokupuar popullin shqiptarë.

Cila është gjendja e shqiptarëve sot, a është e zgjidhur apo e pa zgjidhur, 
Cila është gjendja e mendimi politik shqiptar 
Cili është roli I ndërkombëtarëve për gjendjen e shqiptarëve 
Nevoja e krijimit të një fronit shqiptar në mendin dhe veprim 
Cilat janë tre problemet madhore të Shqiptarëve 
Ç’është identiteti dhe cilat janë llojet e identiteteve 
Cili duhet të jetë raporti i identitetit kombëtar dhe fetar 
Roli i sistemit komunist në dobësimin e identiteteve

Për këto dhe shumë çështje tjera në këtë pjesë të intervistës z. Abdi Baleta./FRONTI

Emisionin Bisedë me Studiues mund ta shikoni çdo të Martë, të Merkurë dhe të Ejnte prej orës 19:00 në televisionin Drita në keto platforma:

Kosovë: Artmotion & Orangenet

Shqipëri: TvKab, HB–CA, TIBO, TvKab, Kucova Kabell, Tv Kabllor Arten, TvKabKL-ED, TvKabBallsh, TvAsparag, ElbCable, InkusatKab

Lugina e Presheves: LugIPTV

New York/USA: Diaspora TV