BMW konfirmon M5 Touring – do të dalë në shitje në vitin 2024

M3 Touring e BMW-së papritmas ka një rival serioz: M5 Touring.

Prodhuesi i automjeteve konfirmoi sot kjo veturë do të dalë në shitje në vitin 2024, përcjell Telegrafi.

Një pjesë e vogël e imazheve ngacmuese tregojnë një prototip të maskuar të M5 Touring 2025 nga disa kënde.

BMW planifikon të fillojë testimin në rrugë të M5 Touring në vetëm disa ditë.

Kjo do të bëhet në rrugët publike rreth Mynihut, në selinë qendrore të M GmbH në Garching, Gjermani dhe në Nürburgring.