Dëbora izolon Shqipërinë – Në Kukës dhe në shumë zona malore nuk nis mësimi

Rreshjet e dendura të dëborës përveçëse kanë bllokuar akset kryesore në vend duke vështirësuar apo ndaluar qarkullimin, Kukësi ka ndërprerë edhe mësimin.

Ky problem ka ardhur si pasojë e rreshjeve të dëborës.

Jo vetëm Kukësi por, raportohet se edhe në shumë zona malore nuk nis mësimi/tiktak/