Delawie: Duhet të luftohen njerëzit e krimit

Ambasadori amerikan, Greg Delawie, ka deklaruar se njerëzit e krimit dhe korrupsionit duhet të luftohen.

Delawie në tryezën e Institutit të Kosovës për Drejtësi, me titull “Luftë për luftën kundër korrupsionit”, ka thënë se e gjithë shoqëria duhet të angazhohet në luftën kundër korrupsionit, transmeton lajmi.net

“Të gjithë jemi të vetëdijshëm që korrupsioni cenon sundimin e ligjit, duhet që ta bëni prioritet sundimin e ligjit dhe luftimin e korrupsionit.

Njerëzit e krimit dhe korrupsionit duhet t’i luftoni”, ka deklaruar Delawie.