Dërgohet në Institut trupi i të vrarit në Prishtinë

Një ngjarje tragjike ndodhi sonte rreth orës 17:00 në Prishtinë.

Babai vrau djalin, në rrugën ‘Ndue Perlleshi’’, teksa me të marrë informatën policia arritën në vendin e ngjarjes.

Po ashtu edhe Instituti i Mjekësisë Ligjore dhe Forenzika gjenden në vendngjarje, të ciëlt kanë larguar trupin e viktimës për Institut.

Sipas informacioneve jozyrtare, i vrari është Albert Krasniqi, ndërsa dorasi është babi i tij, Skënder Krasniqi.

Kujtojmë se i ndjeri Albert Krasniqi ishte bashkëshorti i ish-Miss Kosova, Besa Gashi, por që lidhja e tyre martesore përfundoi disa ditë më parë.