Deri në gjashtë orë pritje në dalje në pikë-kalimin kufitar Merdar

Qendra kombëtare për menaxhim kufitar bën të ditur se deri në 6 orë janë pritjet në dalje në pikë-kalimin kufitar Merdar.

Pritje deri në tri orë në dalje ka edhe në Mutivodë dhe te Dheu i Bardhë.

Pikat e kalimit kufitar: hyrje (min) dalje (min)

Merdarë 05-10 320-350

Jarinje 10-15 120

Mutivodë 05-10 180

Bernjak 05-10 05-10

Dheu i Bardhë 05-10 120-140

Vërmicë 05-10 10-20

Muçibabë 05-10 40-50

Për të marr informatat lidhur me fluksin në të gjitha pikat e kalimit kufitar mund të shfrytëzoni ueb faqen e MPB-së, ku QKMK azhurnon të dhënat në baza të rregullta.