Erdoğan paralajmëron 500 njësi banimi në Shqipëri

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan: Shpresojmë që ekipet tona do të kryejnë punimet në vendet e përshtatshme në Shqipëri dhe si vëllezër turq do të ndërtojnë 500 njësi banimi.