Erdogan priti Milorad Dodik në Ankara

Presidenti Recep Tayyip Erdogan dhe Kryetari i Këshillit Presidencial të Bosnjë-Hercegovinës, Milorad Dodik u takuan në një drekë pune.

Dodik, në Kompleksin Presidencial në kryeqytetin Ankara, u prit nga nënpresidenti Fuat Oktay.

Dreka e punës u zhvillua pa praninë e medias. /trt