Erërat shkatërrojnë tregun e improvizuar në kryeqytet (Foto)

Erërat e fuqishme që po mbretërojnë në Prishtinë kanë shkaktuar dëmet e para. Tregu i improvizuara në sheshin “Zahir Paajziti” pothuajse është demoluar i tëri.

Mesazhi.com sjell fotografi përmes së cilave paraqitet gjendja në këtë shesh. Po ashtu janë dëmtuar dhe kafenetë e improvizuara.

Foto: Mesazhi.com

E