Familja “Bruce Lee” me 250 medalje la pa fjalë pubikun në Top Channel (Video)

Familja Backa lirisht mund të quhet një familje kampinonësh, dhe kjo pershtypje vie qe ne momentin e pare kur i sheh.

Trajneri i Karatese ne qytetin e Elbasanit, Mirandi Backa, i cili është poashtu trajner i kombetares ne sportin e karatese, ka qene i ftuar ne emisionin Top Show ne Top Channel, ku prezantoi familjen e tij.

Duke filluar nga bashkeshortja, e veshur me rroba karateje dhe nje profesioniste e vertete, dhe deri te Mirandi dhe femijët e tij, ata janë fitues të mbi 250 medaljeve.

Te lumtur me arritjet e tyre, familja Backa tregon si duket nje familje normale musimane, jashte paragjykimeve dhe stigmes se perditshme. /MESAZHI/