Flamuj anti-Kosovë sërish në stadiumin ku luan Serbia

Flamuj të Serbisë mbi hartën e Kosovës dhe me mbishkrimin “s’ka dorëzim” sërish janë shfaqur në stadiumin ku luan Serbia.

Prej orës 15:00 në Munih, Sllovenia e Serbia po luajnë në kuadër të Grupit C.

UEFA tashmë e ka dënuar Serbinë për këta flamuj.