Fotot familjare nga Meka në fokusin e Reuters (FOTO)

Një burrë i bën hije nga dielli gruas së tij e cila po falet xhaminë e Al-Haramit në Mekë.
Një grua tjetër po i bën hije nga dielli burrit të tij që po falet në po të njëjtin vend.

Fotografitë e shkrepura nga fokusi i Reuters tregojnë se si respekti ndërnjerëzor e më së tepërmi reskpekti ndërmjet bashkëshortëve është baza e besimit të muslimanëve.

Përshkrimi në fotografi ishte i thjeshtë – lokacioni dhe autori i fotografisë. Por ne e dimë se një përshkrim dinjitoz do të ishte: Ata janë mbështetja e njëri-tjetrit! /MESAZHI/

Image may contain: 1 person, standing, shoes and outdoor

Image may contain: one or more people and shoes