FSK donacion humanitar për Kishën Ortodokse Serbe (Foto)

Për herë të parë Forca e Sigurisë së Kosovës ka dhënë një donacion humanitar për Kishën Ortodokse Serbe, njofton Klan Kosova.

Pranim-dorëzimi i këtij kontingjenti u bë në oborrin e manastritit të Graçanicës.

Përfaqësueseit e këtij manastiri thanë se kjo ndihmë është mëse e mirëpritur përderisa nga FSk-ja ka theksuar se kjo është fillimi i një bashkëpunimi mes Kishës Ortodokse Serbe dhe FKS-së.

Donacionin është ndihmuar edhe nga KFOR-i amerikan në Kosovë.