Gaza: E ngujuar nga toka dhe ajri

Gjithnjë e më shumë palestinezë po vriten çdo ditë që kur Izraeli nisi ofensivën e tij brutale në Gazën e Palestinës më 7 tetor 2023.

Ky animacion ilustron se si palestinezët janë bllokuar në një enklavë të vogël, të rrethuar që bombardohet vazhdimisht, me shumicën e tyre të zhvendosur me forcë në qytetin Rafah, ndërsa sulmet e ardhshme izraelite po afrohen.