Gazmend Istrefi kërkon ndihmë për shërimin e vajzës

Gazmend Istrefi nga Mitrovica po kërkon ndihmë për shërimin e vajzës së tij 14-vjeçare, për të cilën thotë se i ka të dëmtuara mushkëritë, mëlçinë, por dhe zemrën.

Ai ka dërguar edhe dokumentacionin e mjekëve që argumentojnë sëmundjet që vajza e tij ballafaqohet.

Gazmendi thotë se barnat dhe mjekimi i saj po kushtojnë shumë, andaj ka kërkuar ndihmën e qytetarëve për të përballuar koston, pasi thotë se kushtet ekonomike i ka të rënda.

Në vijim po postojmë edhe dokumentacionin si dhe xhirollogarinë e tij:

Gazmend Istrefi, Mitrovicë

Nr. Tel: 044841140

Xhirollogaria: 2027000048345980/TEB