Gjen çantën me mijëra dollarë , qytetari ia kthen bashkatdhetarit nga Amerika (Video)

Do t’ju njohim sot me një histori njerëzore, që edhe pse jo shumë shpesh ndodh, është mbresëlënëse.

Një i ri nga Kosova, i cili jeton prej kohësh në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, vendosi të kthehej në vendlindje për pushimet e verës por atij i ndodhi diçka e papritur.

Në aeroportin e Prishtinës ai harroi një çantë me mijëra dollarë dhe të gjitha dokumentet.

Fatmirësisht, kjo histori përfundoi mirë, falë vullnetit të mirë të një njeriu të ndershëm, i cili e gjeti çantën dhe ia ktheu të zotit.

https://www.zeriamerikes.com/a/kosove-cante-e-humbur-mijera-dollare-e-kthen/4492576.html