Goran Rakiq voton me pasaportë të Kosovës

Para pak minutash, kryetari i Listës Serbe, Goran Rakiq, ka marrë me vete 250 persona, kryesisht njerëz të partisë së tij por edhe simpatizantë të kësaj partie, për të votuar kolektivisht në Veri të Mitrovicës.

Pas votimit, Rakiq i cili kësaj radhe është dashur të japë letërnjoftimin e Kosovës, më saktësisht pasaportën për shkak se rregullat e KQZ-së po zbatohen, duke qenë në zgjedhjet e tjera ka qenë më ndryshe, ka folur Kryetari i Listës Serbe duke thënë se po presin një fitore bindëse dhe po presin t’i marrin 10 ulëse në Kuvendin e Kosovës, transmeton gazeta metro.

Ai po ashtu e ka konfirmuar edhe një herë, se Marko Gjuriq nuk do të vijë në Kosovës sepse edhe sot është alarmi i kuq i autoritete të sigurisë dhe nuk mund të vijë asnjë zyrtar i lartë politikë në Kosovës në mënyrë që të mos ndikohet në procesin e votimeve.